Welkom bij Moonflower B.V.

In 1970 is familiebedrijf Moonflower begonnen met een ambulante bloemenstal in de westtunnel van het Centraal Station Amsterdam. Door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding groeide de klantenkring gestaag. Ook toen was de keuze in bloemen groots. Het sortiment breidde zich uit met planten, boeketten, pluche knuffels, souvenirs, tulpenbollen, vazen, potten, ballonnen, kaartjes en steeds wisselende cadeauartikelen. 

Van 1984 tot medio 2003 had Moonflower twee winkels, één in de grote entreehal (Cuypershal) en de ander in de middentunnel. 

Door de bouw van de Noord/Zuidlijn onder het station, ging er een hoop veranderen voor de winkeliers.

Beide bloemenwinkels moesten hun deuren sluiten en opnieuw beginnen op een nieuwe  locatie in de westtunnel. Maar de klanten vonden hun weg naar deze nieuwe winkel, van dagjesmensen tot forensen, van passanten tot toeristen, zodat Moonflower daar een goede nieuwe start kon maken. Met feestdagen staan de klanten in de rij om de mooiste boeketten uit te zoeken, die de Moonflowermeisjes allemaal altijd zelf maken, zodat het moeilijk kiezen is wat de mooiste is. Zoveel kleuren, zoveel keus!

Helaas moest Moonflower in 2013 verhuizen naar een kleinere winkel (pal ernaast). Maar gelukkig ging medio 2014 de nieuwe, grote winkel in de middentunnel open. Veel klanten moeten hun weg naar deze winkel nog vinden, maar door de prachtige sortering, de scherpe prijzen, de veilingverse bloemen en de vriendelijke Moonflower-medewerkers is dit slechts een kwestie van tijd.

In 2016 is BloemTrans onze bezorger geworden, zodat we ook bestellingen kunnen afleveren (zie voorwaarden bezorgen).

Begin 2017 is de webshop van start gegaan. Deze zal regelmatig worden ge-update, want bloemen blijven natuurlijk een seizoens-product. Heeft u speciale wensen? Vraag ernaar via de webshop of bel, want er is zoveel meer mogelijk. Onze inkopers en medewerksters staan klaar om u te helpen, behalve op Koningsdag, want dan zijn we dicht, als enige dag in het jaar.


Moonflower vind u op de volgende twee locaties in het Centraal Station Amsterdam:

Westtunnel (Stationsplein 45C)                            Middentunnel (Stationsplein 37L)

 

Telefonisch zijn we bereikbaar op: 020 331 36 82


 

© 2016 - 2023 Moonflower B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel